Aarhus Lytter

Hvad skal vi finde på at lave i en verden, hvor alt står stille?

February 02, 2021 Lyden af Aarhus Season 1 Episode 28
Aarhus Lytter
Hvad skal vi finde på at lave i en verden, hvor alt står stille?
Show Notes

Coronaland er landet hvor alt står stille.
Alle mulige medier har givet deres forslag til ting, vi kan lave, nu når vi er fanget derhjemme. Men vi har efterhånden set alt på Netflix og har styr på de bedste løberuter i vores nabolag og alle de andre ting, der bliver forslået. Eller det har Anna og Malene i hvert fald. Så nu tyr de til Ungekriseledelsens nye guides til online aktiviteter og coronasikre hobbies. Malene laver surdej og Anna prøver at blive finde indre ro i naturen.

Udover at lave podcast, er Malene og Anna UKLs helt egen filmnørder - med meget forskellig filmsmag. Det kommer de ind på, da de snakker om den filmguide, Anna har lavet. Hun er nemlig rigtig glad for den gratis streamingtjeneste Filmstriben, og har lavet en guide med en masse anbefalinger til film, som du kan se helt gratis(!)


Filmstriben kan du finde inde på www.filmstriben.dk. Det er bibliotekernes streamingtjeneste, og du logger ind med dit lokale bibliotekslogin. Har du ikke et bibliotekslogin, eller kan du ikke huske det, så kan du finde det på lokalbibliotekernes hjemmeside. I Aarhus Kommune er det www.aakb.dk. Når du har dit bibliotekslogin, kan du også bruge @Ereolen, hvor du kan læse e-bøger og høre lydbøger og podcasts. Det er helt gratis! Du kan læse mere om bibliotekernes digitale tjenester her

Herinde kan du finde Ungekriseledensens guides til coronasikre aktiviteter og Annas filmanbefalinger.

Vil du se en film online med dine venner, så kan vi anbefale at dele skærm inde på Teams, Zoom eller andre chatprogrammer. Du kan også bruge Twitch. Ellers kan du finde forskellige plug-ins til din browser.

Her kan du finde bål- og shelterpladser i Aarhus Kommune. Du kan også finde hundeskove, vandreruter og en masse andre udendørstilbud i kommunen. Vi kan også anbefale at kigge herinde efter stier og ruter i kommunen.


Medvirkende:
Malene Porup, Ungekriseledelsens sekretariat
Anna Klein, Ungekriseledelsens sekretariat

Klip:
Anna Klein

Musik: www.bensound.com

Kunne du lide det, du hørte, så del det endelig med dine venner!
Du kan følge os på instagram på @aarhuslytter.
Har du en historie, du vil dele med os, kan du skrive til os på aarhuslytter@aarhus.dk
Vi høres ved!